LIVE ONLINE AKADEMI

BLI EN BEDRE SELGER

Dyktige selgere jobber systematisk gjennom sin salgsprosess. De er mestere i adferd. De bygger solide relasjoner. Det er derfor de lykkes så godt!
I dette akademiet vil du lære å tilpasse ditt salg etter kundens måte å beslutte seg på. Ved å anvende denne kunnskapen aktivt kan du øke ditt salg med hele 64% (Hr Chally).
Kurset er en blanding av teori, coaching og praktisk trening. Det passer for alle som jobber innen salg og kundeservice. Nye som erfarne. Ved å delta på akademiet garanterer vi at du lærer noe nytt. Samtidig vil du utvide ditt nettverk.

VÅR EGEN OG KUNDENS ADFERD

Kjente psykologer har opp gjennom tiden klart å avdekke 4 hovedadferder. Nesten alle mennesker vil kjenne seg igjen i flere av disse 4 kategoriene. Samtidig vil det alltid være en av som er mer dominerende enn de andre.
Noen kunder er f.eks svært detaljorienterte. Detaljer vil derfor alltid være viktig før de beslutter seg. Denne kunnskapen kan vi bruke til vår fordel når vi skal hjelpe kunden til å ta fordelaktige beslutninger.

KURSINSTRUKTØRER

Kursinstruktørene er sertifiserte gjennom en av verdens mest kjente leverandører av profil- og analyseverktøy. TTI Success Insigths leverer kurs, analyser og salgstrening til kjente selskaper som Deloitte, American Express, Pepsi og General Electrics.

CATO ERIKSEN

SALGSEKSPERT

Grunnlegger og partner av Arctic Sales Development. Han har over 20 års erfaring fra salg. Cato er ekspert på utvikling av selgere, salgsstrategier og salgsprosesser.

RAMO RIDDERBERG

ADFERDSSPESIALIST

Instruktør og seniorkonsulent i Arctic Sales Development. Han har lang erfaring med undervisning. Ramo er ekspert på å skape motivasjon, endret adferd og endret resultat.

AKADEMIET INNEHOLDER

DEL 1

En svært grundig analyse av din adferd som selger. Analysen leveres av TTI Success Insigths. En av verdens største leverandører av profil- og analyseverktøy.

DEL 2

Del to av akademiet foregår live med to instruktører. Den gjennomføres på den digitale plattformen zoom. Du vil totalt delta på totalt 8 samlinger som varer i 2 timer hver gang. Samlingene vil være fordelt over en periode på 6 måneder.

DEL 3

Tredje delen av akademiet foregår online i vår digitale læringsplattform. Du får fri tilgang til 11 mikromoduler som hjelper deg til å studere og repetere alt det du lærer på samlingene. Du vil kunne se animerte videoer, lese tekster, ta tester og løse oppgaver. Du kan også bruke modulene som et oppslagsverk i de forskjellige fasene av salget ditt.

BONUS!

Ved gjennomført og bestått akademi mottar du et bevis for at du er sertifisert i alle salgets faser. Denne kan du legge ved din CV om du noen gang skulle søke en ny jobb som selger.

TID, STED OG PRIS

Akademiet har flere oppstartsdatoer i løpet av året. Det er plass til maksimum 20 deltakere på hvert akademi. Neste oppstartsdato er tirsdag 5. mai. Om denne datoen ikke passer bør du fortsatt melde din interesse. Da vil du få beskjed om neste mulige oppstart.
Hver samling starter kl 09:00 og avsluttes kl 11:00.
Den totale prisen for hele kurset er kun 10.999,- inkl. mva. Denne prisen inkluderer en profilanalyse (1.595,-). 12 måneder fri tilgang til vårt digitale akademi (9.980,-). 8 samlinger med instruktører (6995,-).
PS! Om dere er flere enn 5 deltagere fra samme firma er det mulig å få en bedriftstilpasset løsning. Meld interesse gjennom samme skjema nederst på siden.
2021/05/04 08:30:00

NYLIGE UTTALELSER OM VÅRE AKADEMIER

"ASD har hjulpet meg med å bygge opp et akademi for selgere og ledere i Storebrand. Akademiet inneholder en skreddersydd salgsprosess, salgs- og ledertrening, analyser av alle selgere og ledere, samt verdifull mentoring. Innholdet og formidlingsevnen til ASD er ekstremt bra. Dette bidrar til at Storebrand er mye mer bevisste på hvordan vi kommuniserer med våre kunder. Vi kan også trene opp nyansatte raskere. Vi har et skreddersydd opplegg som kan videreutvikle våre selgere og ledere over tid. Jeg stiller gjerne som referanse."

MARIUS YRI | STOREBRAND

SALGS- OG LEDERTRENER
"Vår bedrift Erik Arnesen Helsfyr og Bryn AS, blant annet representert ved undertegnede, har hatt gleden av å jobbe tett med ASD de siste 3 årene. De har fasilitert ulike prosesser for oss, gjennomført salgs- og ledertreninger, samt gjennomført og fulgt opp analyser av alle ledere og selgere. ASD fremstår som svært kunnskapsrike, svært motiverende og svært gode på oppfølging. Jeg kan gi ASD mine sterkeste og varmeste anbefalinger. Jeg stiller gjerne opp som referanse om noen skulle ønske det."

LARS ERIK PRESTERUD | ERIK ARNESEN BIL

KONSERNSJEF
"Vi har hatt en flott reise og utvikling sammen med ASD de siste 4 årene. De er en seriøs og dyktig aktør som virkelig står for det som blir sagt. Ikke minst leverer de varene slik som forventet. Både innhold og formidling."

HANS REINHOLDT WERNERSEN | HØIAX

KOMMERSIELL DIREKTØR
"Salgsteamet i WashTec har hatt stort utbytte av ASD sitt skreddersydde akademi. Økt salg, bedre forståelse av forskjellige profiler, og ikke minst økt mestringsfølelse i teamet. Profesjonelt påfyll med kunnskap som jeg vil anbefale til alle som jobber med mennesker og kommunikasjon."

TOM VIKTOR KARLSEN | WASHTEC

SALGS- OG MARKEDSDIREKTØR
"ASD er svært dyktige på å forenkle det kompliserte. Salgsavdelingen nådde stadig nye salgsrekorder. Jeg vil trekke frem kommunikasjon i kundedialogen som det viktigste området vi opplevde betydelig kvalitetsøkning i. Jeg kan anbefale ASD på det sterkeste. Trenger noen referanse stiller jeg mer enn gjerne!"

VICTOR ANDRE KROGSTAD | KLP

SALGSSJEF BEDRIFT
"ASD har over en lengre periode blitt brukt for opplæring og coaching av våre selgere. Det har vært en fornøyelse å delta på akademiet så langt. Vi ser virkelig frem til videre opplegg."

JENS ELIASSEN | NTE MARKED

SALGSSJEF
"Tror det er første gang jeg har vært på samling og ikke sett på klokka! Jeg gleder meg til å jobbe videre med disse verktøyene. Ikke minst profilanalysen. Jeg har ikke jobbet systematisk nok med mine salgsprosesser. Jeg har heller ikke visst hvordan jeg kunne analysere kunder på denne måten. Dette blir spennende å bruke videre"

IDA HOVDA | MØLLER BIL

SELGER NYBIL