ARCTIC DEVELOPMENT PLATFORM

Med Arctic Developement Platform kan kompetanse og ferdigheter utvikles i bedriften på en svært kostnadseffektiv måte. Medarbeidere kan gjennomføre læring når som helst og hvor som helst, på enhver enhet som kan kobles til internett. Plattformen kombinerer e-læring med prestasjonsledelse og gamification. På denne måten sikres det at læringen fører til en varig endring i adferd og resultater.
Plattformen kan leveres i profilen til Arctic Sales Development eller skreddersys profilen til deres egen bedrift. Vi gir valgmulighetene, dere velger.

E-LÆRING OG KURSMODULER

Lag e-læring tilpasset din bedrift med et svært brukervennlig drag and drop grensesnitt. Som administrator kan du selv utforme komplette kursmoduler med video, powerpoint, tekster, tester, målsettinger, refleksjonsoppgaver, sertifiseringer og mye mer.
Du kan produsere kurs av hvilket som helst innhold, og eller velge fra vår kursmeny med ferdige kursmoduler innen service, salg og ledelse. Du kan bruke profilen til Arctic Sales Devlopment, eller skreddersy alle modulene med bedriftens egen profil. Du velger, vi tilpasser.

PRESTASJONSLEDELSE

Prestasjonsledelse er en ledelsesdisiplin som handler om å sette mål for resultater og adferd i bedriften, samt følge opp prestasjonene over tid.
I vår utviklingsplattform kobler vi e-læring med prestasjonsledelse, slik at vi sikrer at læringen gir resultater og kan måles. Plattformen gjør det mulig å opprette, rangere og jobbe strukturert med KPI'er. Helt ned til den enkelte medarbeider. Gjennom å planlegge, gjennomføre og logge utviklingssamtaler, får alle medarbeidere en strukturert og målbar oppfølging.

GAMIFICATION

Gamification handler om å engasjere brukere gjennom spillmekanismer. Det baserer seg på å trigge menneskets konkurranseinstinkt, samt våre ønsker om å nå mål og om å uttrykke oss selv.
I vår plattform måles både læring og resultater. Brukeren får poeng for forskjellige utførte oppgaver og kan sammenligne sine egne resultater over tid. Man kan også se hvordan man presterer i de teamene man er en del av. Gjennom visuelle uttrykk som poengtavler, diplomer, sertifiseringer og premier, føler medarbeiderne seg sett, hørt og ivaretatt.

FÅ ET BILDE AV LÆRINGSFORMEN!

Alle våre ferdige kurs er bygd som mikromoduler. De tar ca 15-30 minutter å gjennomføre. Hver modul inneholder minimum en video, en tekst, en test og en refleksjonsoppgave.
Mikromoduler gjør det også mulig å gjennomføre trening rett før en bestemt oppgave, kjent som "Just In Time" prinsippet.

PRØV VÅR PLATTFORM OG EN AT AV VÅRE DIGITALE KURS HELT GRATIS!

Ønsker du å se hvordan vår utviklingsplattform fungerer? Ønsker du å teste et av våre digitale kurs helt gratis? Da trykker du på knappen og følger instruksjonenene. Lykke til!