For selgere og salgsledere

Få den beste prosessen

 

Visste du at bare 18% kjøper av en som ikke tilpasser sin atferd til kunden? Med dette kurset vil du få et unikt innblikk i beslutnings­prosessene til de forskjellige kundetypene du møter på, slik at du kan tilpasse din tilnærming for å komme i mål med salget.

Prøv gratis nå!Finn ut mer

Vil du bli en bedre selger?

Lær å følge salgs­prosessen

Dette kurset er designet for å gi selgere og salgsledere de beste verktøyene for å øke sin salgskompetanse. Du vil bli presentert for evidensbasert innhold i form av videoer, tekster, spørsmål, quizzer og praktiske guider.

Kurset har blitt testet, utprøvd og oppdatert for å sikre at du får den beste salgsprosessen. Innholdet er lett å forstå og enkelt å implementere, og fokuserer på de grunnleggende prinsippene, ikke den tekniske siden av salg – for å sikre at du får en optimal læreopplevelse.

Vil du bli en bedre menneskekjenner?

Dette kurset gir deg verktøyene du trenger

Prøv det gratis

Få et ordentlig innblikk i hva kurset har å by på ved å prøve ut de to første leksjonene “Den dynamiske salgsprosessen” og “Rapport [RA-PAWR]” GRATIS før du bestemmer deg.

Lett å forstå, lett å bruke

I motsetning til en teknisk tilnærming, vil den prinsipielle utformingen ikke bare lære deg hvordan du kan tilpasse deg forskjellige atferdstyper, men også hvorfor det er så viktig.

FÅ et helt års tilgang

Vi glemmer 80% av det vi lærer dersom det ikke repeteres innen 80 dager. Med et års tilgang kan du repetere så mye du vil, så du er garantert maksimal utbytte av innholdet.

Gjør som de store selskapene

Oppnå fordelene med vårt online-kurs

Det finnes ingen snarveier i salg

Vi hjelper deg å unngå blindveiene

I en salgskarriere møter man på mange forskjellige kundetyper. De kan i all hovedsak deles opp i fire grupper: Analytiske, resultatorienterte, entusiastiske og trygghetssøkende. Alle disse kundetypene har sine styrker og svakheter, ting de elsker og ting de hater. Noen kaller det “kjemi”, men vi kaller det tilnærming, og den kan alltid tilpasses. I kurset får du en inngående innføring i disse kundetypene, og hvordan du kan, med dine styrker og svakheter, tilpasse din tilnærming – hver gang.

Vi vil gjerne få gi deg en liten smakebit! Derfor har vi laget en oversikt over disse kundetypene som du kan laste ned helt gratis ved å melde deg på vårt nyhetsbrev:

Ved å sende inn din e-post adresse godtar du våre retningslinjer for personvern

Noe for alle

Enkeltlisens eller bedriftslisens

Enten du er en selger eller salgsleder som ønsker å øke fagkunnskaper for din egen del, eller om du representerer en bedrift med mange ansatte, er dette kurset noe av det beste du får innen salgsopplæring.

Tilleggstjenester

Få våre andre tjenester til sterkt redusert pris når du kjøper kurs

Profilanalyse

Få en profilanalyse for å close flere salg. Vår omfattende analyse ser både på dine individuelle styrker og svakheter, og hvordan disse kan brukes til å forbedre din tilnærming til kunder og kolleger. Vår analyse inkluderer en detaljert forståelse av de forskjellige kundetypene satt opp mot dine spesifikke ferdigheter og de beste metodene for overtalelse. Med denne informasjonen kan du gjøre justeringer i din tilnærming til kunden for å close flere salg.

Normalpris: 2990 kr eks. mva.

Pris for kursdeltakere: 1490 kr eks. mva

coaching

Våre erfarne coacher vil lære deg hvordan du kan identifisere kundens behov og utarbeide en tilnærming som dekker disse behovene. Du vil også lære å bygge relasjoner med kunder og bruke effektive teknikker for å close salget. Ved hjelp av vår coaching vil du bli utstyrt med verktøy og strategier for å øke salget og sluttresultatet. Vårt coachingprogram er skreddersydd for å møte behovene dine og vil foregå én-til-én, enten fysisk, eller via videokonferanse.

Normalpris fra: 9900 kr eks. mva.

Pris for kursdeltakere fra: 4990 kr eks. mva

Gratis konsultasjon

Book et møte for gratis konsultasjon i dag!

Våre erfarne salgsrådgivere fra Arctic Sales Development vil lytte nøye til dine behov og hjelpe deg med å identifisere muligheter og løsninger for å øke salget. Det er ingen forpliktelse til å kjøpe noe etter konsultasjonen, men dette vil gi deg en god idé om hva vi kan tilby, og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå dine salgsmål.