BLI EN MODERNE TOPPSELGER!

ONLINE KURS I SALG OG KOMMUNIKASJON

Moderne toppselgere jobber systematisk gjennom sin salgsprosess, er mestere i adferd og bygger solide relasjoner.

I dette kurset jobber vi med å tilpasse vårt salg etter kundens måte beslutte seg på. Vi lærer blant annet å skape rapport [ra-pawr], som kan bety så mye som 70% av kundens avgjørelse.

Kurset foregår online over zoom, og er en blanding av teori, coaching og praktiske oppgaver. Kurset passer for alle som jobber innen salg og kundeservice. Både B2B og B2C, og for alle industrier.

Vi garanterer at du vil lære noe nytt og samtidig utvide ditt nettverk!

VÅR EGEN OG KUNDENS ADFERD

Kjente psykologer har opp gjennom tiden klart å avdekke 4 hovedadferder. Nesten alle mennesker vil kjenne seg igjen i flere av disse 4 kategoriene. Samtidig vil det alltid være en av dem som er mer fremtredende enn de andre.

Denne kunnskapen kan vi bruke til vår fordel når vi skal påvirke kunders beslutninger. Er de f.eks detaljorienterte, vil detaljer alltid være viktig før de beslutter seg.

KURSINSTRUKTØRER

Kursinstruktørene er sertifiserte gjennom en av verdens mest kjente leverandør av profil- og analyseverktøy. TTI Success Insigths leverer kurs, analyser og salgstrening til kjente selskap som Deloitte, American Express, Pepsi og General Electrics.

ESPEN HELLMAN

SALGSEKSPERT

Grunnlegger og partner av Arctic Sales Development. Har over 15 års erfaring som selger, leder og instruktør. Espen er ekspert på utvikling av selgere, salgsledelse, strategier og salgsprosesser.

CATO ERIKSEN

SALGSEKSPERT

Grunnlegger og partner av Arctic Sales Development. Har over 20 års erfaring fra salg. Gründet flere små selskaper og har lang erfaring som coach. Cato er ekspert på endret adferd.

INNHOLD OG AGENDA

Kurset er delt opp i tre og starter med en grundig online analyse av din adferd som selger.

Resultatet får du utdelt på del to av kurset, som er en hel dag workshop over zoom. På denne dagen lærer du hva en salgsprosess er, hva den inneholder og hvordan du kan følge den. Du lærer hvordan din adferd påvirker kunden og hva du må gjøre for å tilpasse deg bedre.

Tredje delen av kurset foregår online i vår utviklingsplattform. Der får du tilgang til kurset i 3 måneder. Du vil kunne se video, lese tekst, ta tester og løse oppgaver, slik at vi sikrer at læringen blir varig.

DELTAKERE TIDLIGERE WORKSHOP

"Etter mange år i salgsbransjen var det forfriskende å være på et kurs som virkelig får deg til å tenke. Ikke bare var mann full av motivasjon, men man hadde fått et verktøy som kunne tas i bruk også etter kurset. Innsikten jeg fikk i forhold til de ulike personlighetstypene, har blitt anvendt i alt fra jobbsammenheng til familiemiddager. For det er virkelig slik at alle er forskjellig og at man er nødt å tilpasse seg for å få en best mulig kjemi. Espen og Cato er en herlig duo som utfyller hverandre på en god måte, noe som holder konsentrasjonen oppe gjennom hele kurset. Tusen takk for meg"
Marius yri
Marius Yri | Storebrand
Salgs- og ledertrener
"Tror det er første gang jeg har vært på «kurs» og ikke sett på klokka! Jeg gleder meg til å jobbe videre med dette og fikk definitivt mye bra ut av det dere presenterte i dag. Ikke minst profilanalysen. Jeg har ikke jobbet systematisk nok med mine salgsprosesser og har heller ikke visst hvordan jeg kunne analysere mennesketyper på denne måten. Det blir spennende å teste ut fremover"
ida hovda
Ida Hovda | Møller Bil
Nybilselger

TID, STED OG PRIS

Workshop blir holdt torsdag 14. mai. Programmet varer fra 10:00 til 15:00, med lunsj kl 12:00.

Den totale prisen for hele kurset er nå kun 3.995,- inkl. mva. Denne prisen inkluderer en profilanalyse (1.595,-), 3 måneder fri tilgang til vårt online akademi (2.495,-), og en hel dag workshop med instruktører (5.995,-).

2020/05/14 10:00:00