LIVE ONLINE AKADEMI

BLI EN MODERNE TOPPSELGER!

Visste du at kun 9% av alle selgere kommuniserer riktig med kunden? Det ønsker vi å gjøre noe med!

Moderne toppselgere jobber systematisk gjennom sin salgsprosess, er mestere i adferd og bygger solide relasjoner.

I dette akademiet jobber vi med å tilpasse vårt salg etter kundens måte beslutte seg på. Vi lærer blant annet å skape rapport [ra-pawr], som kan bety så mye som 70% av kundens avgjørelse.

Vi garanterer at du vil lære noe nytt og samtidig utvide ditt nettverk!

VÅR EGEN OG KUNDENS ADFERD

Kjente psykologer har opp gjennom tiden klart å avdekke 4 hovedadferder. Nesten alle mennesker vil kjenne seg igjen i flere av disse 4 kategoriene. Samtidig vil det alltid være en av dem som er mer fremtredende enn de andre.

Noen kunder er f.eks svært detaljorienterte, derfor vil detaljer alltid være viktig før de beslutter seg. Denne kunnskapen kan vi bruke til vår fordel når vi skal hjelpe kunden til å ta fordelaktige beslutninger.

KURSINSTRUKTØRER

Kursinstruktørene er sertifiserte gjennom en av verdens mest kjente leverandører av profil- og analyseverktøy. TTI Success Insigths leverer kurs, analyser og salgstrening til kjente selskaper som Deloitte, American Express, Pepsi og General Electrics.

CATO ERIKSEN

SALGSEKSPERT

Grunnlegger og partner av Arctic Sales Development. Han har over 20 års erfaring fra salg. Cato er ekspert på utvikling av selgere, salgsstrategier og salgsprosesser.

RAMO RIDDERBERG

ADFERDSSPESIALIST

Instruktør og key account manager i Arctic Sales Development. Han har lang erfaring med undervisning. Ramo er ekspert på å skape motivasjon, endret adferd og endret resultat.

INNHOLD OG AGENDA

Akademiet er delt opp i tre, og starter med en grundig online analyse av din adferd som selger.

Del to av akademiet foregår live med to instruktører. Den gjennomføres på den digitale plattformen zoom. Du vil totalt delta på 8 samlinger som varer i 2 timer hver gang. Samlingene vil være fordelt over en periode på 6 måneder. På disse samlingene lærer du hvordan kundens beslutningsprosess ser ut. Du lærer hva som er riktig fremgangsmåte i salget. Du vil få kunnskap om hvordan din personlige adferd påvirker kunden. Du vil utvikle nye ferdigheter, slik at du kan tilpasse deg kunden bedre i hver enkelt fase av salget.

Tredje delen av akademiet foregår online i vår utviklingsplattform. Du får fri tilgang til 11 mikromoduler som hjelper deg til å studere og repetere alt det du lærer på samlingene. Du vil kunne se animerte videoer, lese tekst, ta tester og løse oppgaver. Du kan også bruke modulene som et oppslagsverk i de forskjellige fasene av salget ditt.

Ved gjennomført akademi mottar du et bevis for at du er sertifisert i alle salgets faser. Denne kan du legge ved din CV hvis du noen gang skulle søke en ny jobb som selger.

DELTAKERE TIDLIGERE AKADEMI

"Etter mange år i salgsbransjen var det forfriskende å være på samlinger som virkelig får deg til å tenke. Ikke bare var mann full av motivasjon, men man hadde fått gode verktøy som kunne tas i bruk. Innsikten jeg fikk i forhold til de ulike adferdstypene, har blitt anvendt i alt fra jobbsammenheng til familiemiddager. For det er virkelig slik at alle er forskjellig og at man er nødt å tilpasse seg for å få en best mulig kjemi. Instruktørene utfyller hverandre på en god måte, noe som holder konsentrasjonen oppe gjennom hele samlingen. Tusen takk for meg"
Marius yri
Marius Yri | Storebrand
Salgs- og ledertrener
"Tror det er første gang jeg har vært på "kurs" og ikke sett på klokka! Jeg gleder meg til å jobbe videre med disse verktøyene. Ikke minst profilanalysen. Jeg har ikke jobbet systematisk nok med mine salgsprosesser og har heller ikke visst hvordan jeg kunne analysere mennesketyper på denne måten. Det blir spennende å bruke videre"
ida hovda
Ida Hovda | Møller Bil
Nybilselger

TID, STED OG PRIS

Dette akademiet vil ha flere oppstartsdatoer i løpet av året. Det er plass til maksimum 20 deltakere på hvert akademi. Neste oppstartsdato er tirsdag 5. mai. Om denne datoen ikke passer bør du fortsatt melde din interesse. Da vil du få beskjed om neste mulige oppstart.

Hver samling starter kl 08:00 og avsluttes kl 10:00.

Den totale prisen for hele kurset er kun 10.999,- inkl. mva. Denne prisen inkluderer en profilanalyse (1.595,-), 12 måneder fri tilgang til vårt digitale akademi (9.980,-), og 8 samlinger med instruktører (6995,-).

2021/05/04 08:30:00