En introduksjon til salgsprosessen

Er du klar til å forbedre salgskunnskapene dine og bli en toppselger? Med vårt kurs i grunnleggende salg har du muligheten. Statistikken viser at over 90% av selgere ikke tilnærmer seg salgsprosessen på den mest effektive måten. Dette kurset har som mål å endre det. Ved å tilegne deg kunnskapen og verktøyene vi gir, vil […]

41 kursdeltakere påmeldt

Er du klar til å forbedre salgskunnskapene dine og bli en toppselger? Med vårt kurs i grunnleggende salg har du muligheten.

Statistikken viser at over 90% av selgere ikke tilnærmer seg salgsprosessen på den mest effektive måten. Dette kurset har som mål å endre det. Ved å tilegne deg kunnskapen og verktøyene vi gir, vil du kunne forbedre dine salgsevner og skille deg ut i feltet. Dette kurset er delt opp i flere deler, hvor de første to modulene tilbys helt gratis. Det er ingen skjulte kostnader, ingen bindingstid. Alt du trenger å gjøre er å opprette en bruker, og du vil få tilgang til dette verdifulle materialet for et helt år.

Vi kan garantere at hvis du engasjerer deg og følger innholdet nøye, vil du oppleve betydelige forbedringer og bli en bedre selger!

Den dynamiske salgsprosessen

1
Den dynamiske salgsprosessen: video
2
Den dynamiske salgsprosessen
3
Den dynamiske salgsprosessen: quiz
5 spørsmål
4
Den dynamiske salgsprosessen: refleksjon

Rapport [ra·pawr]

1
Rapport: video
2
Rapport
3
Rapport: quiz
5 spørsmål
4
Rapport: praktisk oppgave
5
Rapport: refleksjon

Veien videre

1
En prinsipiell tilnærming til salgsprosessen
Kurset er tilgjengelig i 365 dager
30-dagers fornøydgaranti

Inkluderer

Full livstidstilgang
Tilgang på alle enheter