Hvem vi er

Om oss

 

ASD er et konsulent- selskap med mange års erfaring. Vi spesialiserer oss på kommunikasjon, salg og salgsledelse. Våre kurs gjør det mulig for selgere å endre atferden sin. Vi er opptatt av å hjelpe partnerne våre med å nå mål, øke salget og etablere en effektiv og vellykket salgsprosess.

01. Ydmyk

Vi setter kunden høyere enn oss selv. Ydmykhet vil også hjelpe oss til å forstå hvor vi selv kan bli bedre. Vi lærer alltid noe av dem vi samarbeider med.

02. Nytenkende

Vi forsøker å finne gode måter og introdusere innovative løsninger. Vi ønsker å utvikle oss i takt med et marked som stadig endrer seg

03. Dedikert

Vår forpliktelse til kundene – er det som driver oss. Vi er oppriktig interessert i våre samarbeidspartnere, og motiveres av at de når sine mål. Vi er ikke fornøyd før våre kunder er fornøyd!

Tallene taler for seg selv

Vi har lært opp en del folk.

Det vil alltid lønne seg å investere i kompetanseheving og salgstrening, noe som gjør det klart at det er betydelige fordeler ved å jobbe med oss. Etter mange år i bransjen har vi bred erfaring med å hjelpe selgere og ledere i bedrifter og salgsorganisasjoner med økt salg.

Gjennomsnittlig

%

ROI etter salgstrening (Accenture)

Over

Selgere og ledere lært opp av oss

Vi er Arctic Sales Development

Et team med fageksperter

Cato Eriksen

CEO / Leder- og salgstrener

En motivator som brenner for strategisk tenkning og forretnings­forståelse, med mange års erfaring innen salg og ledelse.

Ramo Ridderberg

Leder- og salgstrener

En foredragsholder med en for­kjærlighet for opplæring av andre. Som en erfaren inspirator har han hjulpet mange å nå sine mål.

Espen Hellman

Fagansvarlig

En inspirerende kursholder med lang erfaring. Espen elsker å holde oss oppdatert på absolutt alt som rører seg i salgsfaget.

Øystein Gaathaug

Seniorkonsulent

Sven Erik Larsen

Teknisk konsulent

Driftsansvarlig for våre digitale løsninger. En kreativ problemløser med bred kompetanse innen IT, design og visuelle medier.

Våre tjenester

Alt innen salgs­opplæring

Bedre kommunikasjon

Forbedre kommunikasjonen i alle ledd ved hjelp av vår ekspertise

Teambuilding

Styrk motivasjonen i teamet med aktiviteter og opplæring

Økt fagkunnskap

Få en dypere evidens­basert forståelse av salg og ledelse

Måloppnåelse

Vi bruker de beste verktøyene for å finne og nå de riktige målene

Coaching

Få tilpasset veiledning til både enkeltpersoner og forsamlinger

Sterkere salgsorganisasjon

Systimatiser bedriftens salgsprosess for økt salg

Gratis konsultasjon

Book et møte for gratis konsultasjon i dag!

Våre erfarne salgsrådgivere fra Arctic Sales Development vil lytte nøye til dine behov og hjelpe deg med å identifisere muligheter og løsninger for å øke salget. Det er ingen forpliktelse til å kjøpe noe etter konsultasjonen, men dette vil gi deg en god idé om hva vi kan tilby, og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå dine salgsmål.