Hvem vi er

Om oss

 

Arctic Sales Development er et erfarent og kunnskapsrikt konsulentselskap som spesialiserer seg på kommunikasjon, salg og ledelse. Våre kurs gjør det mulig for selgere å endre atferden sin, slik at de effektivt kan bruke kunnskapen de har tilegnet seg. Vi er opptatt av å hjelpe partnerne våre med å nå deres mål, øke salget deres og etablere en effektiv og vellykket salgsprosess.

01. Ydmyk

Å jobbe for å være ydmyke er det som gjør at vi kan sette kunden høyere enn oss selv. Det er også den egenskapen som vil hjelpe oss til å forstå hvor vi selv kan bli bedre. Vi mener at vi alltid har noe å lære av de vi samarbeider med.

02. Nytenkende

Vi streber etter å holde oss informert om den nyeste evidensbaserte læringen og identifisere muligheter til å introdusere innovative løsninger i vår virksomhet. Vi er i konstant utvikling i takt med behovet i markedet.

03. Strategisk

Vår forpliktelse til kundene våre er det som driver oss til å utmerke oss. For å få størst mulig innsikt er vi avhengig av å være strategisk og strukturert. Det er på den måten vi kan levere de beste løsningene i enhver situasjon.

Tallene taler for seg selv

Vi har lært opp en del folk.

Det vil alltid lønne seg å investere i kompetanseheving og salgstrening, noe som gjør det klart at det er betydelige fordeler ved å jobbe med oss. Etter mange år i bransjen har vi bred erfaring med å hjelpe selgere og ledere i bedrifter og salgsorganisasjoner med økt salg.

Gjennomsnittlig

%

ROI etter salgstrening (Accenture)

Over

Selgere og ledere lært opp av oss

Vi er Arctic Sales Development

Et team med fageksperter

Cato Eriksen

CEO / Leder- og salgstrener

En motivator som brenner for strategisk tenkning og forretnings­forståelse, med mange års erfaring innen salg og ledelse.

Ramo Ridderberg

Leder- og salgstrener

En foredragsholder med en for­kjærlighet for opplæring av andre. Som en erfaren inspirator har han hjulpet mange å nå sine mål.

Espen Hellman

Fagansvarlig

En inspirerende kursholder med lang erfaring. Espen elsker å holde oss oppdatert på absolutt alt som rører seg i salgsfaget.

Elwira Hellman

Personlig assistent

Ansvarlig for administrative oppgaver samt fotografering av foredrag, workshoper og seminarer.

Sven Erik Larsen

Teknisk konsulent

Driftsansvarlig for alle våre digitale løsninger. En kreativ problemløser med bakgrunn i IT, design og visuelle medier.

Øystein Gaathaug

Seniorkonsulent

Våre tjenester

Alt innen salgs­opplæring

Bedre kommunikasjon

Forbedre kommunikasjonen i alle ledd ved hjelp av vår ekspertise

Teambuilding

Styrk motivasjonen i teamet med aktiviteter og opplæring

Økt fagkunnskap

Få en dypere evidens­basert forståelse av salg og ledelse

Måloppnåelse

Vi bruker de beste verktøyene for å finne og nå de riktige målene

Coaching

Få tilpasset veiledning til både enkeltpersoner og forsamlinger

Sterkere salgsorganisasjon

Systimatiser bedriftens salgsprosess for økt salg

Gratis konsultasjon

Book et møte for gratis konsultasjon i dag!

Våre erfarne salgsrådgivere fra Arctic Sales Development vil lytte nøye til dine behov og hjelpe deg med å identifisere muligheter og løsninger for å øke salget. Det er ingen forpliktelse til å kjøpe noe etter konsultasjonen, men dette vil gi deg en god idé om hva vi kan tilby, og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå dine salgsmål.