Velkommen til vår blogg om

Salg og ledelse

 

På denne bloggen gir vi leserne den mest oppdaterte, evidensbaserte læringen innen salg og ledelse. Våre innlegg er basert på studier og forskning, supplert med personlige observasjoner og erfaringer. Vi er glade for å kunne tilby deg denne kunnskapen helt gratis.

En sunn pipeline – Hvordan?

En sunn pipeline – Hvordan?

Alle vet at selgere trenger en pipeline. Likevel sliter mange bedrifter og selgere med å bygge en sunn pipeline. 42% av alle selgere mener at prospektering er den mest utfordrende delen i salgsprosessen. I denne artikkelen kan du lese noen konkrete råd som vil hjelpe deg!

les mer

Vil du ha økt salg?

Prøv vårt digitale kurs hvor du vil forstå hvorfor en salgsprosess betyr så mye for salget, hvordan du kan følge kundens beslutningsprosess og hvilke tilpasninger du kan gjøre for å skille deg ut fra 91% av andre selgere.

Gjør som mange tusen andre selgere og salgsledere og øk dine resultater gjennom dette kurset!

Gratis konsultasjon

Book et møte for gratis konsultasjon i dag!

Våre erfarne salgsrådgivere fra Arctic Sales Development vil lytte nøye til dine behov og hjelpe deg med å identifisere muligheter og løsninger for å øke salget. Det er ingen forpliktelse til å kjøpe noe etter konsultasjonen, men dette vil gi deg en god idé om hva vi kan tilby, og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå dine salgsmål.