Gratis salgskurs – Arctic Sales Development

av | Bli en god selger

Gratis salgskurs

Gjør som flere tusen andre selgere og salgsledere – prøv et av våre gratis salgskurs!

Alle våre digitale kurs inneholder inneholder animerte videoer, tekster, tester, refleksjonsoppgaver og praktiske oppgaver. Du vil få tilgang til kurset i vår digitale læringsplattform. Du kan ta kurset så mange ganger du vil i denne perioden.

Trykk her for mer informasjon!

Det å være en selger er et fantastisk yrke. En selger er ganske enkelt den drivkraften som får en bedrifts hjul til å gå rundt. Uten gode selgere vil en bedrift måtte stenge dørene. De vil ikke få omsatt verken produkter eller kunnskap i kroner og øre. En god selger gjør en stor forskjell både for sin bedrift og for sine kunder. De er bindeleddet som forener de to partenes interesser.

Selgere som tilpasser sin adferd til kunden har hele 64% større sjanse for å få salgetChally Group

Vi er alle selgere. Ikke nødvendigvis på visittkortet! Men alle bruker salg i hverdagen når vi prøver å påvirke verden omkring oss. Vi bruker det i familien, med våre venner, med kolleger og med fremmede, når vi prøver å fremme ideer, handlinger, holdninger, image, produkter eller tjenester.

Å prestere på et ekstremt nivå er først og fremst et resultat av faglig ekspertise kombinert med gjentatt repetisjon, ikke på grunn av medfødt talent. (K. Anders. Ericsson)

Mange tenker at det å være selger er et enkelt yrke som krever lite kompetanse, og det er helt riktig – om du ikke ønsker å lykkes! Ingen blir en god selger uten å jobbe hardt og målrettet og ingen blir en god selger uten å trene regelmessig og utvikle kompetansen sin kontinuerlig. I den forbindelse ønsker vi virkelig å hjelpe deg!

Øk salget ditt med 64%

Studier viser at evnen til å tilpasse egen atferd er den største enkeltfaktoren for å øke ditt salg. Lær hvordan i vårt gratis digitale kurs!

I første omgang kan du prøve vårt gratis salgskurs – Det bør du gjøre av 5 grunner:

  1. Du vil forstå hvorfor det er så viktig å følge en salgsprosess.
  2. Du vil lære å følge en kundes beslutningsprosess.
  3. Du vil få verktøyet som vil skille deg ut fra 91% av selgere.
  4. Om du følger det du lærer vil du lykkes mye bedre i dine salg!
  5. Det er helt gratis.

Gjør som flere tusen andre selgere og salgsledere – prøv et av våre gratis salgskurs!

Liknende artikler

Mer som dette

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg i henhold til vår personvernerklæring.

Gratis konsultasjon

Book et møte for gratis konsultasjon i dag!

Våre erfarne salgsrådgivere fra Arctic Sales Development vil lytte nøye til dine behov og hjelpe deg med å identifisere muligheter og løsninger for å øke salget. Det er ingen forpliktelse til å kjøpe noe etter konsultasjonen, men dette vil gi deg en god idé om hva vi kan tilby, og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå dine salgsmål.

Vil du ha økt salg?

Få førstehånds tilgang til bransjeinnsikt, effektive salgsstrategier og eksklusive tilbud som vil hjelpe deg med å lykkes som selger. Gjør som flere tusen andre og meld deg på på vårt nyhetsbrev for å bli en del av vårt voksende nettverk av salgseksperter!

Velkommen som abonnent!