Gratis salgskurs fra Artic Sales Development

av | Bli en god selger

Gratis digitalt salgskurs

Gjør som flere tusen andre selgere og salgsledere – prøv et av våre gratis salgskurs!

Alle våre digitale kurs inneholder inneholder videoer, tekster, tester, refleksjonsoppgaver og praktiske oppgaver. Du vil få tilgang til kurset i vår digitale LMS. Du kan ta kurset så mange ganger du vil i denne perioden.

Å være selger krever kompetanse

Det å være en selger er et fantastisk yrke. En selger er ganske enkelt den drivkraften som får en bedrifts hjul til å gå rundt. Uten gode selgere vil en bedrift måtte stenge dørene. De vil ikke få omsatt verken produkter eller kunnskap i kroner og øre. En god selger gjør en stor forskjell både for sin bedrift og for sine kunder. De er bindeleddet som forener de to partenes interesser.

Selgere som tilpasser sin adferd til kunden har hele 64% større sjanse for å få salgetChally Group

Vi er alle selgere. Ikke nødvendigvis på visittkortet! Men alle bruker salg i hverdagen når vi prøver å påvirke verden omkring oss. Vi bruker det i familien, med våre venner, med kolleger og med fremmede, når vi prøver å fremme ideer, handlinger, holdninger, image, produkter eller tjenester.

Øk salget ditt med 64%

Studier viser at evnen til å tilpasse egen adferd er den største enkeltfaktoren for å øke ditt salg. Lær hvordan i vårt gratis digitale kurs!

Mange tenker at det å være selger er et enkelt yrke som krever lite kompetanse, og det er helt riktig – om du ikke ønsker å lykkes! Ingen blir en god selger uten å jobbe hardt og målrettet og ingen blir en god selger uten å trene regelmessig og utvikle kompetansen sin kontinuerlig. I den forbindelse ønsker vi virkelig å hjelpe deg!

Å prestere på et ekstremt nivå er først og fremst et resultat av faglig ekspertise kombinert med gjentatt repetisjon, ikke på grunn av medfødt talent. (K. Anders. Ericsson)

5 grunner til å prøve vårt gratis salgskurs:

  1. Du vil forstå hvorfor det er så viktig å følge en salgsprosess.
  2. Du vil lære å følge en kundes beslutningsprosess.
  3. Du vil få verktøyet som vil skille deg ut fra 91% av selgere.
  4. Om du følger det du lærer vil du lykkes mye bedre i dine salg!
  5. Det er helt gratis.

Gjør som flere tusen andre selgere og salgsledere – prøv et av våre gratis salgskurs!

Les flere artikler

Norges beste selgere

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gjør som tusenvis av andre selgere og salgsledere! Få nye spennende artikler rett i innboksen 👊🏼 

Velkommen som abonnent!